Mit tehetünk az élelmiszereink és a környezetünk szennyezettsége ellen?

A mai ember környezete nagyon súlyos mértékben károsodott.

Szokták mondani, ami kint az bent is van, az ember és a környezete egymás állapotát hűen tükrözik. A környezet már csak ilyen, ezen a tényen ne is csodálkozzunk.

Sajnálatos módon korunk profitéhsége mindenen túl mutat…

Mérgezővé váltak az élelmiszerek, a levegő és a minket körülvevő természetünk is.

Tudják mi a baj? Az, hogy észre sem vesszük. Annyira rohanunk, csak ha már beüt a baj.

Javasolom, hogy ne várja meg. Lépjen a dolgok elejébe. Zárja ki a táplálkozásából az adalékokkal teli, előre feldolgozott élelmiszereket. Igyon jó minőségű folyadékot, lehetőleg ásványvizet. Hagyja a fenébe az ipari hulladékokat, melyek feleslegesen terhelnék a szervezetét.

Fogyasszon idény zöldségeket, gyümölcsöket melyek hazánkban termettek. Használjon az ételei ízesítéséhez tiszta sót, mely annyira makulátlan, hogy a gyógyszeripar is pontosan ezt minőséget alkalmazza. Salzburgból kerül az Önök asztalára a , amely helyen már a bronzkor óta folyamatos kitermelés folyik. Mivel ebben a patikai tisztaságú sóban nincsen adalékanyag, ezért nem fogja a szervezetét feleslegesen terhelni. Ami nagyon fontos, nem lesz tőle allergiás sem. Tegyen egy próbát bátran, a különbséget tapasztalni fogja.